Afbeelding

Aanschuifkoor in Kerstsfeer!

Actueel 324 keer gelezen

Oostvoorne – op woensdag 4 december om 14.00 uur wordt in De Man in Oostvoorne het aanschuifkoor georganiseerd. Deze december editie wordt extra feestelijk in kerstsfeer!

Het Aanschuifkoor is iedere maand een feestelijke ontmoetingsplek in verschillende Cultuurhuizen op Voorne Putten en Goeree Overflakkee. De heerlijke meezingers die voorbij komen kent iedereen. Zangcoaches Germaine Compier en Elly Bezemer sporen je aan om mee te zingen, waardoor het iedere middag een klein feestje wordt. De teksten worden geprojecteerd op een groot scherm en het doet er niet toe of je nu wel of niet goed kunt zingen. Het gaat om het samen zingen! De vele stemmen zorgen voor een geweldige sound die je alleen nooit zou kunnen maken. Bovendien is zingen goed voor je. Zodra je zingt komt het stofje oxytocine vrij. Dit stofje zorgt ervoor dat je dat gevoel van saamhorigheid en empathie ervaart. Het is bewezen dat zingen gelukkig maakt.

In december zijn de Aanschuifkoren extra leuk. Er worden mooie sfeervolle Kerstliedjes gezongen. In Oostvoorne kun je vooraf aan het Aanschuifkoor genieten van een lekkere lunch in de foyer van het Cultuurhuis De Man. Wilt je mee-eten voor 7,50 euro? Loop dan even binnen bij De Man en reserveer een plekje. Trek je foute Kersttrui aan of een mooie glitteroutfit en maak je voor deze middag extra mooi om met elkaar 2019 gedag te zingen! Tot ziens op woensdag 4 december in De Man in Oostvoorne. Ze beginnen om 14.00 uur!

Tot ziens in de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! Kijk voor het complete activiteitenaanbod op www.bzhd.nl/activiteiten Volg de bibliotheek via facebook.com/bibliotheekzhd en twitter.com/bibliotheekzhd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant