Afbeelding

Presentatieavond judo leerlingen groep 5 en 7 obs De Bosrand

Actueel 445 keer gelezen

Oostvoorne - Op obs De Bosrand werken ze met de methode 1+1=3 van Move a-Head. Binnen deze methode krijgen de kinderen judolessen en klaslessen. Deze lessen hebben alles met elkaar te maken. Ze gaan aan de slag met hoe ze leren, leren over zichzelf en hoe ze met elkaar kunnen, horen en ook moeten omgaan. Maar, ze zijn ook met echt judo bezig.

Op donderdag 28 november was er een presentatieavond voor de ouders van de kinderen uit groep 5 en groep 7. De aula lag vol met judo matten en de kinderen hadden allemaal een judo pak aan. De kinderen uit groep 5 hebben aan hun ouders laten zien wat ze allemaal geleerd hebben tijdens de judo lessen. Ze hebben allerlei grepen voorgedaan en er is uitgelegd wat sommige afkortingen betekenen die op De Bosrand gebruikt worden. (Onder andere RVV: Respect, Veiligheid en Vertrouwen.)

De kinderen uit groep 7 kregen een speciale opdracht, ze moesten in kleine groepjes proberen om een topjudoka op de grond te krijgen. En… dat lukte! Aan het einde kregen de kinderen een luid applaus van hun ouders en een handtekening van de judoka.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant