Afbeelding

Een rustpunt in de drukke decembermaand bij de Zeewegpottenbakkers

Actueel 295 keer gelezen

Rockanje - Op 15 december vindt u een rustpunt, in deze drukke decembermaand, in de galerie van de Zeewegpottenbakkers aan de Zeeweg 11-13 te Rockanje. Evenals voorgaande jaren gaat kleindochter Lisanne een groot aantal waxinelichtjes aansteken.

Ze gebruikt hiertoe al de keramiek in de galerie waarin maar een lichtje geplaatst kan worden. Al die brandende kaarsjes geven zoveel licht dat er geen elektrische lampen meer nodig zijn. Wie het juiste aantal brandende lichtjes raadt of het dichtst in de buurt hiervan komt, wint een…happiness lichtje.

Ook zal deze middag Peter de Jong, burgemeester van Westvoorne, het nieuwe reisboek (vers van de pers) van Angeline Schoor ten doop houden. Titel: "Jungle Bells", Kerstmis in het regenwoud van Thailand. Omstreeks half vier, wanneer het buiten al gaat schemeren, zal Angeline bij kaarslicht iets uit haar nieuwe boek voorlezen.

U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom. U kunt onder het genot van een drankje en een hapje rustig rondkijken in de galerie en misschien een origineel cadeautje vinden. Alle keramiek is op ambachtelijke wijze op de pottenbakkersschijf ontstaan, geen fabrieksproduct dus. Het zijn allemaal unica. Natuurlijk is ook het nieuwe boek van Angeline te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant