Afbeelding
Foto: MdN

Koffieconcert Hexagon Ensemble in 'De Man'

Actueel 192 keer gelezen

Oostvoorne – Op zondag 19 januari a.s. geeft het Hexagon Ensemble een concert in het Cultureel Centrum De Man. Dit ensemble bestaat uit vijf blazers en een pianist. De leden van het Hexagon ensemble hebben een sterke band met het Russische repertoire. Hun concertreizen naar Moskou en Bashkortostan in 2014 en 2015 spelen hierin een grote rol. Zij zullen werken van Mikhail Ippolitov-Ivanov, Nikolaj Rimski-Korsakov, Sergei Rachmaninov en Modest Moessorgski ten gehore brengen.

Het Hexagon Ensemble verzorgt sinds 1991 vele succesvolle optredens, onder meer in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, Wigmore Hall in Londen, Parijs, Straatsburg en onder meer het Festival van Vlaanderen. Ook maakte het Hexagon Ensemble een tournee naar de Verenigde Staten, waar naast concerten ook masterclasses gegeven werden. Het ensemble staat bekend om zijn verrassend repertoire en zichtbare spelplezier.

Het concert begint om 11:30 en eindigt ca. 13:30. Kaarten à 15,-- euro per persoon zijn aan de zaal verkrijgbaar. De toegang is gratis voor begunstigers van de Stichting Concertleven Westvoorne en voor jongeren tot 21 jaar.

De Stichting Concertleven Westvoorne heeft tot doel het bevorderen van de muziekcultuur in Westvoorne. Zij tracht haar doel te bereiken door o.a. het organiseren van concerten voor de inwoners van de gemeente Westvoorne en omstreken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant