Rioolwerkzaamheden aan de Vinkenslag in Oostvoorne | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl

Rioolwerkzaamheden aan de Vinkenslag in Oostvoorne

  •   93 keer gelezen   Actueel

Oostvoorne - Als onderdeel van de verduurzaming van het openbare gebied wordt op veel plaatsen het regenwater afgekoppeld van bestaande gemengde rioolstelsels. Het doel daarvan is overwegend om het regenwater direct af te voeren naar het oppervlaktewater van de aanwezige watergangen. Hierdoor hoeft het water niet naar de rioolwaterzuivering en krijgt het stelsel een grotere capaciteit. 

Afgelopen maandag is men begonnen met de aanleg van een regenwater infiltratieriool in de Vinkenslag. Er zal worden gestart met de verbinding vanaf de Meeuwenlaan, waarbij de aansluiting er gedurende ca. een week overdag niet toegankelijk is. De totale duur van de werkzaamheden zal bij werkbaar weer naar verwachting ca. 4 weken zijn. Wanneer het riool aangebracht is, wordt de bestaande bestrating terug aangebracht.

Bereikbaarheid

Tijdens de rioolwerkzaamheden zal op het gedeelte van de straat waar de rioolwerkzaamheden op dat moment plaats vinden de straat zijn afgesloten (werkvak ca. 50 meter)  voor doorgaand autoverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen gedurende de werkzaamheden wel passeren en de woningen blijven dan ook altijd bereikbaar.

Gedurende een beperkte periode van ca 1 a 1,5 week kan het gebeuren dat u met de auto niet direct bij uw woning kan komen. Omdat de straat alleen via de Meeuwenlaan toegankelijk is, zal u gedurende de werkzaamheden ter plaatse tussen 8:00 en 16:00 uur niet met de auto de straat in of uit kunnen. Voor hulpdiensten, politie, ambulance en brandweer zal dat niet gelden.

Parkeren

Vanwege het opbreken van de bestaande weg, zullen er tijdelijk parkeerplaatsen wegvallen of niet bereikbaar zijn in de straat. In de omgeving zijn diverse parkeerplaatsen op loopafstand aanwezig, bijvoorbeeld langs de Meeuwenlaan, met voldoende parkeercapaciteit om deze tijdelijke parkeerdruk op te vangen.

Contact met de uitvoerder

De werkzaamheden worden vanuit Lindeloof begeleid door uitvoerder / omgevingsmanager de heer D. Voogd. Hij is op werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0611860323, ook via Whatsapp en per email: d.voogd@lindeloof.nl. Wanneer u slecht te been bent of er is om een andere reden een bijzondere situatie, geef dat dan a.u.b. door, dan zullen ze daar, zo goed als mogelijk, rekening mee houden. 

Contactpersoon van de gemeente Westvoorne is de heer J. Overbeeke, te bereiken via telefoonnummer: 14 0181


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>