Afbeelding

Jaarlijkse UitvoeringGymnastiekvereniging O.D.I. in de Odiaan

Actueel 311 keer gelezen

Tinte - Op 7, 8 en 15 februari staat de gymnastiekuitvoering weer gepland. Het thema van 2020 is "Natuur". Op 8 en 15 februari voert toneelgroep O.D.I na de gymnastiekuitvoering het toneelstuk "Morgen ben ik de bruid" op.

Alle groepen zijn enthousiast aan het oefenen om een zo'n goed mogelijk optreden te kunnen laten zien. Op 7 februari worden de jubilarissen gehuldigd voor hun lidmaatschap. Heugelijk feit is dat Mw. Ditje Dijkgraaf gehuldigd wordt voor 80 jaar lidmaatschap van O.D.I.

Kaartjes kunnen telefonisch gereserveerd worden bij: Corine Langendoen 0181-418810 (tot 21.00 uur). Telefonisch gereserveerde kaarten worden dan neergelegd bij de ingang van de Odiaan (Kade 1 in Tinte) op de desbetreffende avond. In de Odiaan kan alleen met contant geld betaald worden. Kaarten kosten voor 7 februari €4,00, voor 8 en 15 februari €5,00. Losse kaartjes voor alleen de toneeluitvoering zijn verkrijgbaar voor €2,50. Op alle avonden zal er in de pauze een verloting plaatsvinden waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant