Afbeelding

Speuren naar sporen in de voorjaarsvakantie

Actueel 156 keer gelezen

Rockanje - Speurneuzen opgelet! In de voorjaarsvakantie organiseert Stichting Het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met IVN Voorne Putten Rozenburg een sporen speurtocht. De dieren en het verleden hebben ons geholpen door zelf de sporen uit te zetten. Door allerlei opdrachten leer je sporen herkennen langs een spannende route in de duinen. Benieuwd welke? Kom dan tussen 22 februari en 1 maart naar Bezoekerscentrum Tennelaplas en ga samen met je (groot)ouders op zoek!

Dieren laten sporen achter, maar mensen ook. Tijdens deze speurtocht kom je van alles tegen, als je maar goed oplet! Ontdek wie aan een dennenappel heeft geknabbeld.En wist je dat mensen vroeger in de duinen een tuintje hadden om groenten te verbouwen? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de sporen speurtocht.

Bij terugkomst bij het bezoekerscentrum staat er wat lekkers voor je klaar. En bij de knutseltafel kun je wat moois maken met allerlei materialen. Je (groot)ouders willen je vast een handje helpen!

Doe je mee?
Vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen bij Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar geven we je alles mee wat een echte speurneus nodig heeft! Meedoen kost slechts € 4,50 per kind en de speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de voorjaarsvakantie dagelijks geopend van 10.00 - 16.30 uur (op maandag vanaf 13.00 uur geopend). Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op www.zhl.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant