Afbeelding

Jaarlijkse uitvoering Gymnastiekvereniging O.D.I.

Actueel 380 keer gelezen

Tinte - Vrijdag 7, zaterdag 8 en 15 februari heeft de jaarlijkse uitvoering bij Gymnastiekvereniging O.D.I. plaatsgevonden. Dit jaar was het thema 'Natuur'. Er was door de groepen weer creatief nagedacht over een programma met daarbij bijpassende materialen en kleding.

Tijdens de opening stonden alle Odianen op het podium en werd er tijdens het refrein van het lied "Terug naar de natuur' gezwaaid met verschillende attributen die tijdens het programma weer terugkwamen.

Na het openingswoord van de voorzitter Heleen Poli verlieten de Odianen het podium en werd er opgebouwd voor de Ouder en Kind 1. Zij waren verkleed als bijen. Samen met hun vader, moeder, opa of oma dansten zij op het lied van Maya de bij en daarna gingen ze gymmen. Daarna was het tijd voor ouder en kind 2 en zij gingen de winter in. Er werden sneeuwballen gegooid, gesleed, geklommen op een sneeuwberg en ook de sneeuwpop ontbrak niet. Daarna was het de beurt aan de kleuters met het thema regenboog. Daarna kwam de 4 seizoenen voorbij met de Senior+. Zij deden kracht en bewegingsoefeningen op muziek. Zowel in tweetallen als individueel waren zij in beweging.

De meisjes waren allemaal als bloemen, ze begonnen laag bij de grond nadat ze met een gieter water hadden gekregen begonnen ze te bloeien en dansen. Daarna lieten ze op de lange mat zien wat ze allemaal kunnen. De jongens gingen naar de zee waar een grote golf opgebouwd was van verschillende materialen. Met surfplankjes gingen ze naar beneden. Daarna deden ze koprollen en sprongen over en op de bok. De gemengde groep van de Steps/ Aerobics en Combifit liet een vrolijke zomerse dans zien. Daarna was de coolingdown waar het publiek aan met kon doen.

Na het opbouwen van de brug ongelijk was het de beurt aan de meisjes jeugd om de jungle in te gaan en te laten zien hoe zij kunnen slingeren en turnen aan de brug. De junioren turnden op de balk en trapeze stok. Zij hadden lichtjes op hun lijf en planeten in hun handen en zo zweefden ze door de ruimte. De laatste groep was de senioren, zij lieten de 4 elementen zien. Bij 'aarde' turnden ze op de nieuwe airtraick, 'lucht' werd uitgebeeld op de nieuwe Magic blokken waarbij ze verschillende lucht acro lieten zien met elkaar. Ze renden over het 'water' met de plankoline en 2 trampolines achter elkaar. Als laatste was het 'vuur'. Met fakkels in de handen deden ze verschillende sprongen en er werd ook door een hoepel met vuur gesprongen.

Het waren 3 fantastische avonden. Het bestuur wil alle vrijwilligers, leiding en assistenten enorm bedanken voor het vele werk wat ze gehad hebben om deze avonden tot een groot succes te maken!

De zaterdagavonden was er na de pauze een toneelstuk gespeeld door de toneelgroep van O.D.I. Het toneelstuk "Morgen ben ik de Bruid". Dit toneelstuk speelt zich af in een huisartsenpraktijk in Tinte. Het is een stuk wat goed gespeeld wordt door de toneelgroep en veel humor bevat. Bent u ook benieuwd naar het toneelstuk? Op zaterdag 29 februari heeft u de kans op het te zien. De toneelgroep speelt dan in "de Man" in Oostvoorne. Mochten u kaarten willen, dan kunt u deze reserveren via Anja Klok tel: 0621290818 of Christa Groenendijk te: 0623939702 Op is Op. De kaarten kosten 7,50 per stuk. Er kan alleen met contant geld betaald worden. In de pauze is er een verloting met leuke prijzen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant