Afbeelding
Koop Lokaal

Fanella in Brielle heeft de lekkerste pizza's en pasta's!

Actueel 172 keer gelezen

Brielle - Geen zin of geen tijd om te koken? Of u nu trek heeft in een overheerlijke pizza of pasta om van te smullen, u bent bij Fanella aan het juiste adres! Van een eenvoudige Pizza Margherita tot aan een grote Calzone, en van Pasta Bolognese tot aan Lasagna Special, het staat allemaal op de kaart.

'De pizzeria zelf bestaat al zo'n 30 jaar', vertelt eigenaar Halil Sarikaya. 'Vijf jaar geleden heb ik het overgenomen. Daarvoor heb ik 11 jaar een shoarmazaak in Rijswijk gehad. De pizzeria was van een kennis van mij die toen vertelde dat hij de zaak wilde verkopen. En Brielle is gewoon een hele leuke stad dus de keus was gauw gemaakt.'

'Wij zijn naar aanleiding van de coronacrisis niet dicht geweest. Het draait bij ons natuurlijk al voornamelijk om afhalen en bezorgen en dat kon gelukkig gewoon door gaan. Wel heb ik hier in de zaak ook nog een paar tafels staan waar normaal gesproken ook werd gegeten. Maar omdat het hier te klein is, kan dat natuurlijk voorlopig niet meer. Maar het is drukker dan ooit, vooral met bezorgen, dus eigenlijk merken we daar niet zo heel veel van.'

De standaard maat van de pizza's is 32 centimeter en voor de kinderen hebben ze de Bambino Pizza. Die is maar 26 centimeter. Voor kinderen groot genoeg, maar wel wat goedkoper dan de grotere. Behalve pizza's en pasta's kunt u er ook terecht voor schotels met bijvoorbeeld shoarma, spareribs, kipfilet of ossenhaas. Uiteraard ontbreekt ook de Kapsalon niet op de kaart, evenals durum en verschillende soorten salades.

Openingstijden
De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.30 uur. Op maandag zijn ze gesloten. Vanwege de corona, wordt bij het afhalen wel verzocht van te voren te bestellen, om te veel wachtenden tegelijkertijd te voorkomen. Vanwege de corona, gaat de voorkeur echter uit naar het laten bezorgen van uw bestelling. U kunt voor uw bestelling terecht op www.fanella.nl of bel met 0181-414976.

Ristorante Fanella
Turfkade 15
3231 AR Brielle
0181- 414976
www.fanella.nl

Uit de krant