Veel oud-spelers van OVV (in groen witte shirts) wisten afgelopen zondag de weg naar de Zwartelaan in Oostvoorne te vinden. * Foto: Wil van Balen.
Veel oud-spelers van OVV (in groen witte shirts) wisten afgelopen zondag de weg naar de Zwartelaan in Oostvoorne te vinden. * Foto: Wil van Balen.

OVV blijft elftal 'oude glorie' net voor in nieuwjaarsduel

Actueel 472 keer gelezen

Oostvoorne – Het huidige, deze competitie nog ongeslagen, eerste elftal van voetbalclub OVV bleef een team van voormalige OVV-spelers afgelopen zondag in de tradiditionele nieuwjaarswedstrijd net voor: 3-2.

'Je wilt natuurlijk niet verliezen als huidig eerste elftal zijnde,' aldus aanvoerder Pascal van Hulst, die nog met veel spelers van de 'oude glorie' samen speelde, 'maar het kostte wel moeite om te winnen.'

Voorsprong
Het huidige OVV kwam op voorsprong door een goal van Danny van der Spuij, maar nog voor rust kwamen de oud-OVV-ers terug toen Melvin Winterberg, nu de spits van topklasser Barendrecht (!), raak schoot: 1-1. In de tweede helft bouwden Ferry van der Spuij en Jordy Brekerink de voorsprong van OVV uit naar 3-1. Vanaf de stip kon voormalig OVV-aanvoerder Dave Zaal zijn ploeg vervolgens nog terugbrengen tot 3-2, maar verder liet het huidige OVV het niet komen.

Eersteklasser
In zijn nieuwjaarstoespraak sprak voorzitter Andries Schouten de stiekeme hoop uit op promotie voor OVV, opdat de Oostvoornaars in 2017 als eersteklasser het eeuwfeest kunnen vieren. Schouten bracht ook de gewaardeerde OVV-vrijwilligers Stefaan Nachtergaele en Leo van Dijk in herinnering, die in 2015 zijn overleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant