Afbeelding

Ad Swank ontvangt ‘Ereprijs Westvoorne’

Actueel 98 keer gelezen

Oostvoorne - Ad Swank heeft de 'Ereprijs Westvoorne' in ontvangst mogen nemen van burgemeester De Jong tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari van de gemeente Westvoorne. Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet.

De heer Swank zet zich al voor zeer lange tijd in voor onze gemeenschap. Zijn betrokkenheid bij onze gemeente, ook als lokale ondernemer, is enorm. Sinds 1983 is hij zeer actief voor de stichting Culturele Evenementen Oostvoorne. Daarnaast is hij betrokken geweest bij het realiseren van een aantal historische dorpsboekjes en het carillon in de dorpskerk. Tevens is hij sinds 1973 bestuurslid van de Oostvoornse Zakenliedenvereniging en is hij ook lange tijd actief geweest bij de vrijwillige brandweer.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze onderscheiding, dan kunt u deze persoon voorstellen bij de gemeente. Neem contact op met Debby van Zoest Boller via telefoonnummer (0181) 40 81 24 of stuur een e-mail naar dvzoest@westvoorne.nl. Zij geeft u uitleg over de procedure. De uiterste datum voor indienen van deze aanvraag is 1 december 2016. Van alle inzendingen wordt één kandidaat gekozen door een beoordelingscommissie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant