Afbeelding

Kiwanis Club Brielle schenkt Duo-fiets aan Westenrijck

Actueel 195 keer gelezen

Regio - Op vrijdag 6 november 2015 organiseerde Kiwanis Club Brielle voor de 3e achtereenvolgende keer de Muziekkwizz ten bate van het goede doel. De muziekkwizz werd gehouden in Pool en Feestcafé ''De Burght'' te Oostvoorne.

Kiwanis Club Brielle had zich ten doel gesteld om met de opbrengst van deze muziekkwizz een Duo-Fiets aan te schaffen. Afgelopen woensdag heeft een afvaardiging van Kiwanis Club Brielle de Duo-Fiets overhandigd aan Westenrijck dagbesteding / het ronddeel te Zuidland.

Kiwanis Club Brielle is een service club en onderdeel van de internationale Kiwanis organisatie. Als vriendenclub organiseren zij uiteenlopende sociale en culturele evenementen om geld in te zamelen (fundraising projecten) Het ingezamelde geld komt ten goede aan kinderen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken (fundspending projecten) De persoonlijke inbreng van ieder lid staat hierbij centraal. Met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het international motto ''Serving the Children of the World'' zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. De activiteien hebben vaak een plaatselijk karakter en richten zich voornamelijk op de regio Voorne en Putten. Evenementen kunnen zich echter ook uitstrekken tot nationale en zelfs international projecten. De doelstelling van Kiwanis Clubs is, dit alles mogelijk te maken door inzet, kennis en vaardigheden van de leden.

Foto: Bas van der Wel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant