Afbeelding

Winterfair Bollaarshoeve: zonovergoten winteruitje

Actueel 426 keer gelezen

Oostvoorne – Warm was het niet afgelopen zaterdag, maar het heldere zonnige weer vergoedde veel. Het maakte van een bezoekje aan de winterfair op de Bollaarshoeve een uitje dat de moeite waard was.

Het volle parkeerterrein achter de woonzorglocatie aan de Bollaarsdijk en de vele in de berm van de dijk geparkeerde auto's gaven aan dat veel mensen nieuwsgierig waren naar wat de fair te bieden had. Er was zorgvuldig nagedacht over het aanbod in de kraampjes van de winterfair. Schilderkunst van Marijke Potkamp, nostalgische decoraties, huisgebakken taarten en banket, exclusieve chocolade en bonbons, geconcetreerde vruchtensappen en soepen van Carmen's Kitchen, oude landbouwwerktuigen waarop de aandacht werd gevestigd door een nog oudere rode Hanomag trekker, tal van theesoorten en, hoewel nog vroeg in het jaar, toch ook al een kraam met sfeervolle kerstdecoraties.

Knuffelhoek
De knuffelhoek met konijnen, cavia's, dwerggeiten en zelfs een lama was een schot in de roos voor de jeugd, die er niet was weg te slaan. En de bewoners van de Bollaarshoeve tekenden voor de muzikale omlijsting van de fair en zorgden voor de catering binnen. Het was een fair, die gerust meerdere malen in een winter georganiseerd kan worden, zonder dat de belangstelling ervoor dan terug loopt.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant