Afbeelding

Savanna Dubbeling en Karlijn van Woerkom turnkampioen

Actueel 706 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Oostvoornse WIK-turnsters Savanna Dubbeling en Karlijn van Woerkom wonnen vorige week de turncompetitie van Voorne-Putten en Rozenburg in hun categorie en werden eilandenkampioen!

In 2 ronden werd er gestreden in de turnhal van KDO Sport Hellevoetsluis. Op verschillende niveaus en in alle leeftijden konden de deelnemers van de turnverenigingen van Voorne-Putten en Rozenburg laten zien waar ze een heel jaar keihard voor hebben getraind. Ook de meiden van WIK uit Oostvoorne lieten zien wat ze in huis hadden.
Xana Twigt en Yentl Hagen waren de jongste deelnemers namens WIK. De eerste ronde was alles nog erg onwennig maar nu scoorden ze beiden veel hogere cijfers.
In de ronde erna turnden Karlijn van Woerkom, Namngen Wanamkhang en Julia Hoffman. Karlijn werd net als in de eerste ronde eerste en hiermee Eilandenkampioen in de categorie recreatie. Lizz Groeneveld won brons in de eerste ronde maar kon door een breuk in haar hand niet meedoen in ronde 2.

Bij de junioren turnden Kyra Hagen, Sylvia van Ooijen, Floor van Beek en Lisa Voogt. Helaas moest Lisa de strijd staken met een knieblessure, maar de andere meiden deden het geweldig. Met als beloning een 3e plaats voor Floor.
Bij de pupillen 2 deed Savanna Dubbeling mee, die na een tweede plaats in ronde 1, in ronde 2 won en Eilandenkampioen werd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant