Afbeelding

SeriousYoga-actie voor Serious Request

Actueel 159 keer gelezen

Oostvoorne - Het doel van de 2016-editie van Serious Yoga: de cheque van 2015 (30.0000 euro!) overtreffen en een waanzinnige positieve energyflow voor het doel van dit jaar: sterfte door longontsteking bij jonge kinderen - 'laat ze niet stikken'. De organisatoren van Serious Yoga hebben er alle vertrouwen in.

Ook Body & Mind Studio Be Fit Oostvoorne heeft zich aangemeld om zich in te zetten voor dit doel, omdat zij vinden dat kindersterfte door longontsteking niet meer mag voorkomen! Het doel van SeriousYoga sprak ons meteen aan, omdat wij zelf van dichtbij longontsteking met één van de kids hebben meegemaakt met ziekenhuisopname en al. Geen leuke tijd, maar gelukkig goed afgelopen. Dit gaat soms ook anders, daarom zetten wij ons in! We zijn meteen aan het plannen geslagen en onze lessen op 10 december 09.00 Hatha en 10.30 Yin Yang geven we volledig op donatiebasis. Mensen die graag willen yoga'en - beginners en gevorderden kunnen zich aanmelden via info@befitoostvoorne/ www.befitoostvoorne.nl of bel 06-53123794. Samen staan we vierkant achter het gekozen doel van Serious Request 2016: sterfte door longontsteking bij jonge kinderen. 'Er lijkt ons geen betere verbinding te leggen tussen yoga en sterfte door longontsteking dan met de helende ademhaling. Ademhaling is zo'n beetje de belangrijkste sleutel in de beoefening van yoga.'

Streefbedrag SeriousYoga: 50.000 euro

Yoga en mindfulness zijn populairder in onze maatschappij dan ooit. En door yoga verbind je je relatief eenvoudig aan een goed doel dat je aanspreekt; karma yoga wordt het ook wel genoemd. Volgens de dames die SeriousYoga organiseren wordt het een nog groter succes dan vorig jaar.

Oproep: yogi's en yogini's in Oostvoorne en omgeving: doe mee op 10 december! We zoeken naar deelnemers die op zaterdag 10 december op donatiebasis een of beide yogalessen in het kader van SeriousYoga willen volgen. Wellicht kun je je laten sponsoren door mensen in je omgeving om het totale bedrag te vergoten.

Aanmelden bij en doneren aan SeriousYoga

Op zaterdag 24 december wil SeriousYoga een waanzinnige cheque overhandigen bij het Glazen Huis. De volle 100% van het opgehaalde bedrag op de cheque gaat uiteraard linea recta naar Serious Request 2016 (en donaties voor later geplande data natuurlijk ook). Deelnemers aan de yogalessen kunnen op het interactieve kaartje op de SeriousYogawebsite zien waar ze wanneer yogalessen kunnen volgen: http://seriousyoga.nl/waaren-wanneer/ Wil je niet yoga'en, maar wel doneren? Dat kan ook. Dat doe je via de rode sponsorknop op de 3fm kom-in-actie-site: https://kominactie.3fm.nl/actie/seriousyoga

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant