Afbeelding

Asta zoekt een tehuis waar ze niet alleen is

Actueel 122 keer gelezen

Spijkenisse - Lieve Asta is een mooie dame van 6 jaar. De medewerkers van het asiel hebben haar leren kennen als een onstuimige, leergierige en superlieve meid. Maar wat heeft ze het moeilijk in de kennel. Die kennel die eerst tijdelijk was, omdat haar baasje plots in het ziekenhuis kwam. Nu is het haar huis geworden, omdat de eigenaar wegens zijn gezondheid niet meer voor haar kan zorgen. Zo triest kan het leven soms lopen. Ondertussen maakt ze er het beste van.

Ze is verliefd op iedereen die haar verzorgd. Zelfs verloofd met een paar van die verzorgers en nu is ze alleen nog op zoek naar de persoon die haar de mand van haar dromen kan bieden. Het enige waar zij moeite mee heeft, is het alleen zijn in haar kennel. De dierenbescherming verwacht dat alleen zijn vooral in het begin wat moeite zal kosten en met kleine stappen moet worden opgebouwd.

Interesse
Momenteel doet Asta mee in het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs, waardoor zij veel leert. Zo kan zij al zitten op commando, liggen, op een krukje staan, en netjes aan de lijn mee lopen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mooie meid? Kom eens kennis maken met haar of bel voor meer informatie. Dit kan op 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant