De Oostvoornse Sam, zijn gezin en zijn neefje Pepijn, genoten vorige week woensdag van een fijne 'Opkikkerdag'.
De Oostvoornse Sam, zijn gezin en zijn neefje Pepijn, genoten vorige week woensdag van een fijne 'Opkikkerdag'.

Oostvoornse Sam beleeft onvergetelijke Opkikkerdag

Actueel 800 keer gelezen

Oostvoorne – Vorige week woensdag onthaalde de Stichting Opkikker, de 4-jarige Sam en zijn gezin en neefje Pepijn uit Oostvoorne op een Opkikkerdag. Sam is langdurig ziek en de medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar hij onder behandeling is, vonden dat het gezin wel een 'Opkikker' kon gebruiken.

Stichting Opkikker ging aan de slag zorgde voor een onvergetelijke dag. Hieronder een samenvatting van verslag van de familie, zoals zij dag beleefd hebben.

Brandweer
'Eindelijk is de Opkikkerdag aangebroken en zitten we met z'n drietjes om 7.45 uur al in de startblokken, want rond 8 uur zouden we opgehaald worden door het Super Opkikkerteam Monique en Christien! Wachten. We wiebelen van de ene bil naar de andere. Wat een spanning… Eindelijk kwam het Opkikkerbusje aanrijden samen met twee wagens van de brandweer Oostvoorne met sirenes. Veel familie en vrienden zwaaiden ons met ballonnen en kikkerparaplu's uit. We gingen de brandweerwagen in en daar zat tot onze grote verrassing neef Pepijn, want hij mocht deze dag ook mee. Met een omweg ging het naar CNS de Nieuwe Weg, de school van Sam. Uiteraard kwamen we met sirenes aan bij school en stond de klas van Sam en Pepijn buiten met ballonnen om ons te verwelkomen. Monique en Christien hadden een super leuke kikkertraktatie gemaakt die Sam mocht uitdelen. Hij was erg verlegen, want er kwam nogal niet wat op hem af zo op de vroege ochtend. Na het schoolbezoek gingen we naar een grote koeienstal waar een mooie fotoreportage is gemaakt door Flaire fotografie uit Oostvoorne. Sam vond de koeien wel heel erg groot en ook best een beetje eng, maar gelukkig fleurde neef Peppie hem wel op. Daarna gingen we naar een Kart- en Speelparadijs in Amsterdam. Sam en Pepijn leefden zich eerst uitin het speelparadijs en na de lunch stond er voor de mannen karten op het programma.

Hoorn
Daarna ging het naar Schouwburg Het Park in Hoorn. Bij mama ging al een klein belletje rinkelen: we gaan naar Ernst en Bobbie en een spannende verjaardag voor Sinterklaas. De eerste tonen van Ernst en Bobbie begonnen en Sam sprong gelijk van z'n stoel om heel hard mee te zingen, te klappen, maar vooral ook te dansen. De Sint en zijn Pieten kwamen langs ons lopen en als kers op de taart mochten we na afloop Ernst en Bobbie een handje geven en kreeg Sam op allebei zijn handjes een mooie handtekening van Ernst en Bobbie! Helemaal uitgeblust reden we terug naar Oostvoorne, waar Sam in zijn eigen bedje kon dromen over wat er allemaal gebeurd was deze dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant