Afbeelding

OBS Remix in actie voor de medemens

Actueel 231 keer gelezen

Rockanje - In de afgelopen twee weken stond bij OBS Remix het kerstgevoel centraal. Met kerst denk je extra aan de medemens en aan mensen die het moeilijk hebben. In alle groepen werd op eigen wijze vorm gegeven aan deze kerstgedachte.

Op donderdagochtend hebben de groepen 3 en 4 zelfgemaakte kerstboompjes en kerststerren uitgedeeld aan de bewoners van de Stuifakkers. De leerlingen van de bovenbouw maakten, onder begeleiding van de leerkrachten en een aantal ouders, kerststukjes voor de Voedselbank. In elk stukje kwam een mooie bloem geleverd door de fam. Van der Arend. Op vrijdag 16 december hebben de kinderen van groep 7 de 140 Kerststukjes naar de Voedselbank in Hellevoetsluis gebracht, waar ze ook een rondleiding kregen.

De mensen die hun voedselpakket op komen halen worden nu verrast met een van de kerststukjes gemaakt door de leerlingen van OBS Remix. Op dinsdag en woensdag hebben de groepen 1 en 2 Kerstliedjes gezongen voor de bewoners van de Stuifakkers. Het was fijn om de blije gezichten van de mensen te zien.

Uit de krant