Afbeelding

Informatieavond appartementencomplex De Brielsche Hoeck

Actueel 748 keer gelezen

Oostvoorne - Op de hoek van De Ruy en de Brielseweg in Oostvoorne worden op dit moment 27 vrije sector huurappartementen gebouwd. In december 2016 is er een start gemaakt met de bouw van het nieuwbouw huurappartementen complex 'De Brielsche Hoeck'.

Op woensdagavond 1 februari houdt de gemeente Westvoorne een informatieavond over het appartementencomplex 'De Brielsche Hoeck'. Op deze avond krijgt u informatie over het appartementencomplex en het vervolg traject hiervan. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom in het Hotel restaurant 't Wapen Van Marion in Oostvoorne om onder het genot van een hapje en een drankje deze informatieavond bij te wonen. Om 19:30 uur start de presentatie.

Tijdens en na de informatieavond kunt u een inschrijfformulier krijgen, waarmee u zich als gegadigde inschrijft voor deze appartementen. De toekenning van de appartementen vindt plaats op basis van loting. Dit inschrijfformulier dient u bij Du Buf makelaardij voor 14 februari om 12:00 uur in te leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Du Buf makelaardij. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer: (0181) 48 33 02 of via  info@dubufmakelaardij.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant