Yoeri Bak leidde met zijn zevende seizoenstreffer voor OVV de inhaalrace bij CVV Zwervers in. Archieffoto: Wil van Balen.
Yoeri Bak leidde met zijn zevende seizoenstreffer voor OVV de inhaalrace bij CVV Zwervers in. Archieffoto: Wil van Balen.

Geslaagde inhaalrace OVV op bezoek bij CVV Zwervers

Actueel 198 keer gelezen

Capelle - OVV kwam afgelopen zondag op bezoek bij CVV Zwervers in Capelle terug vanuit een verloren positie. De ploeg van trainer Rob Vuik trok een 3-0 achterstad nog recht: 3-3.

Met de geslaagde inhaalrace onderstreepten de Oostvoornaars dat ze nog serieus werk gaan maken van de tweede helft van dit seizoen.

Afscheid
'Degraderen staat niet op ons verlanglijstje,' aldus Rob Vuik. 'Ook al nemen we na dit seizoen afscheid van het zondagvoetbal, gaan we het deze competitie echt niet laten lopen. Als het even kan, zegt OVV het zondagvoetbal vaarwel als eersteklasser.'
Perspectief
Hoewel het er halverwege de eerste helft door drie snelle Capelse treffers somber uitzag voor OVV, boden de twee tegendoelpunten die de bezoekers nog voor rust scoorden genoeg perspectief voor een goede tweede helft.

Veerkracht
De treffers van Yoeri Bak en André Breinburg zorgden ervoor dat OVV met goede hoop op meer uit de kleedkamers kwam. De 3-3 van Tom Klaassen was een beloning voor de veerkracht van de ploeg van Vuik. Voor Bak, die OVV aan het einde van dit seizoen verlaat, was het zijn zevende competitietreffer. André Breinburg bracht zijn seizoenstotaal op vijf goals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant