Pre-examenleerlingen van het Maerlant in Brielle presenteerden vorige week dinsdagavond hun werk tijdens de opening van de expositie 'Recycle' in Store 5 aan de Oostvoornse Pastorielaan. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Pre-examenleerlingen van het Maerlant in Brielle presenteerden vorige week dinsdagavond hun werk tijdens de opening van de expositie 'Recycle' in Store 5 aan de Oostvoornse Pastorielaan. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Pre-examen leerlingen Maerlant exposeren in Store 5

Actueel 379 keer gelezen

Oostvoorne – Sinds vorige week dinsdag zijn in Store 5 aan de Oostvoornse Pastorielaan de resultaten te bewonderen van een kunstproject van de pre-examenleerlingen van het Maerlant uit Brielle.

Onder het thema recycling maakten de Maerlantleerlingen begeleid door hun docente Caroline Kegge eigen tekeningen, nadat eerst inspiratie was opgedaan in Store 5 waar de leerlingen Ed van der Hoek aan het werk zagen en hem vragen konden stellen. De tekeningen zijn afgedrukt op ansichtkaarten en die kaarten zijn sinds vorige week dinsdag te koop in Store 5. De opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation, een organisatie die zich ten doel heeft gesteld om een halt toe te roepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen en zeeën met plastics.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant