Afbeelding
Foto: PR

PJ Voorne viert jubileum met 'Oogstdag Tinte'

Actueel 128 keer gelezen

Tinte - Wie jarig is trakteert! De plattelandsjongeren Voorne bestaan dit jaar 70 jaar en trakteren de bewoners van Voorne-Putten en omstreken daarom op een Oogstdag. Op 26 Augustus verandert de boerderij van de familie Boogert in Tinte voor de 3de keer in een Oogstdag terrein met voor jong en oud wat te beleven! De tarweoogst van het verleden tot heden staat centraal, maar daaromheen is er heel veel te zien en beleven!

Voor jong is er een gigantisch 1 hectare groot maisdoolhof, ponyrijden, oud hollandse spelletjes, een draaimolen, schminken, een mega zandbak en nog veel meer. Voor oud is er een bedrijvenbeurs, boerenmarkt, opstelling van nostalgische tractoren, demonstraties van oude ambachten en een horecaplein met live muziek en een rad van avontuur. Een enorme stoomhoutzagerij, ouderwetse broodbakker, optreden van Shantikoor 3x Niks en een door PJ Voorne leden opgevoerde klompendans zijn de speciaaltjes van dit jaar.

De Oogstdag wordt georganiseerd op 26 Augustus aan de Kerkhoekweg in Tinte. Het terrein is open van 10:00u-17:00u, de entree is gratis. Wilt u meedoen met de Oogstag in de vorm van bijvoorbeeld een kraam op de Boerenmarkt of het laten zien van uw ambacht, kijk dan op de site van PJ Voorne voor meer info. Wordt lid van de facebook oogstdag tinte, kijk op pjvoorne.nl en blijf op de hoogte!

Uit de krant