Afbeelding
Foto: PR

Het was gezellig in "Café het oude kruikje"

Actueel 417 keer gelezen

Rockanje - Zaterdag 25 en zondag 26 maart speelde toneelvereniging ZieZo haar jaarlijkse uitvoering. De perikelen van de stamgasten van Café het oude kruikje zorgden voor een vrolijke boel.

De altijd op borreltjes beluste Jan (Arie Jongeling) en Cafébaas Jack (nieuwkomer Peter Aantjes) speelden hun rol met verve. Deze laatste wist heel goed uit te beelden hoe een klysma werkte! Isa (Raisza Meijer) zorgde met haar lieve, maar toch vooral domme gedrag voor het nodige gelach en Leon (Damien Meijer) was 
een rasechte sjoemelaar, die het maar zozo vond dat zijn moeder Marja (Wendy Weijerse) in dezelfde kroeg kwam. Petra (Lisa Swaap) had onder andere een blind date met Henry (Alexander ten Haaf) die zich naast spion ontpopte tot gezellige date. Onder de vele perikelen waren er ook wat zaken waar inspecteur de Kok (Esther van Driel ) voor op moest komen draven.

ZieZo kijkt terug op op een zeer geslaagd weekend en wil langs deze weg publiek, spelers, technische dienst (Pieter Meijer en Sander Geernaert) Stuifakkers en Welkom kerk Rockanje hartelijk bedanken en uiteraard ook de sponsors!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant