Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Westvoorne krijgt niet een, maar twee vuurwerkshows

Actueel 530 keer gelezen

Westvoorne - Het ziet ernaar uit dat Westvoorne toch een vuurwerkshow krijgt om het nieuwe jaar te verwelkomen. De gemeente wil geld uittrekken voor een feest in Oostvoorne en in Rockanje.

Het feest zal in Oostvoorne net als vorig jaar op de Hofwei zijn. Dit jaar krijgt ook Rockanje vuurwerk. De gemeente Westvoorne heeft het veld aan de Hoogvlietlaan op het oog. Die locatie trekt waarschijnlijk meer bezoekers dan het evenemententerrein op de Drenkeling, buiten het dorp. De eindtijden van beide evenementen worden twee uur 's nachts.

Het dagelijks bestuur van de kustgemeente wil 18.000 euro voor de evenementen uittrekken. Het vuurwerk, georganiseerd door een professioneel vuurwerkbedrijf, kost 5.000 euro per show. De rest van het bedrag is bedoeld om de organisatie af te kopen. Het gaat dan om de huur van een volledig ingerichte feesttent met apparatuur en beveiliging. De gemeenteraad van Westvoorne bespreekt dinsdag 26 september het voorstel en moet dinsdag 10 oktober vervolgens definitief groen licht geven.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant