Afgelopen maandag waren de eerste modeshows van deze week in Lotte's Boetiek. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Afgelopen maandag waren de eerste modeshows van deze week in Lotte's Boetiek. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Lotte's Boetiek toont nieuwe mode voor herfst en winter

Actueel 969 keer gelezen

Oostvoorne - Afgelopen maandag werden in Lotte's Boetiek & Mannenmode aan de Oostvoornse Stationsweg de eerste twee modeshows gehouden van een serie van zes die deze week een indruk geven van wat het najaar te bieden heeft.

Gerlinda Foet heeft als als nieuwe eigenares veel van het 'vertrouwde' van de eigenzinnige Oostvoornse kledingzaak in tact gelaten, maar haar hand is in een aantal dingen ook goed te herkennen.

Dagen
Zo zijn de dagen waarop de modeshows deze week plaatsvinden anders. Nu wordt de nieuwe Lotte-collectie voor dit najaar en deze winter deze week op maandag, woensdag en vrijdag geshowd. Ook sommige gezichten van het team dat de mode showt en presenteert, zijn nieuw en hebben enkele nieuwe merken de plaats van andere in de collectie ingenomen. Vertrouwd als vanouds is de goodie-bag die de bezoekers meekrijgen. Goed gevuld door de bijdragen van Westvoornse plaatselijke ondernemers. En net zo vertrouwd is de samenstelling van de collectie die de nieuwe najaarsmode op de voet volgt. Deze herfst en winter zijn 'army-green', rood, kobaltblauw en rose kleuren die gecombineerd worden met basistinten als zwart grijs en donkerblauw. Vanavond (woensdag 11 oktober) om 19.30 en vrijdag (13 oktober) om 14.00 en om 19.30 uur zijn er nog kansen om shows bij te komen wonen.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant