Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Ijsclub de Tenellaplas zoekt enthousiaste vrijwilligers

Actueel 352 keer gelezen

Oostvoorne - De Westvoornse Ijsclub " De Tenellaplas" is al ruim 65 jaar een begrip in de regio Voorne Putten. Met een prachtige locatie, het "vliegveld" in de Oostvoornse duinen, is het voor groot en klein een genot om zich sportief te uiten. Met een lage contributie à eur 2,50 per jaar (kinderen onder de 12 jaar gratis), is het voor een ieder mogelijk om schaatsplezier te hebben.

Zodra het ijs dik en dus veilig genoeg is om een groot aantal schaatsers plezier te laten beleven, staat het bestuur paraat om alles in gereedheid te brengen. Dit houdt o.a. in dat er banen moeten worden gemaakt, muziekvoorzieningen worden aangebracht en faciliteiten voor de " koek en zopie" moeten worden geregeld. Om dit allemaal te bewerkstelligen zijn er (zoals in iedere andere vereniging) vrijwilligers nodig. Helaas merken zij ook, dat de animo voor jongeren om zich vrijwillig in te zetten voor hun club steeds minder wordt, waardoor heel veel verenigingen kampen met een tekort of een groot aantal "senioren" aan vrijwilligers. Zij willen hierbij dan ook een dringende oproep doen voor een aantal nieuwe vrijwilligers, die hen in ijsperiode (wat natuurlijk nooit zeker is), wil assisteren. Ze denken dan in eerste instantie aan mannen, daar het bij het opbouwen op dit moment nog wel eens aan mankracht ontbreekt. Maar uiteraard zijn de dames ook van harte welkom! Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden bij de secretaris, MW. A.S. Monster - van den Berg, e-mail adres: annekemonster52@gmail.com.

Zoals ook ieder jaar, houden ze dit jaar weer hun Algemene Ledenvergadering op maandag 13 november 2017 by Murphy's Inn te Oostvoorne. Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor deze avond, waarop ze ook traditiegetrouw onze bingo zullen spelen. Aanmelden kan natuurlijk ook op deze avond.

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant