Afbeelding
Foto: PR

Lieve en verlegen kater Tijger zoekt nieuwe baas

Actueel 317 keer gelezen

Spijkenisse - Tijger is een zwart-witte gecastreerde kater van bijna 3 jaar oud. Bij de naam Tijger zal niet snel een foto opduiken van een slanke kater die ontzettend lief is en verlegen want dit is Tijger namelijk. In eerste instantie verlegen, maar al snel ontpopt hij zich tot een hele gezellige aanhankelijke kater die ook nog eens ontzettend grappig is!

Hij laat zijn verzorgers iedere dag weer opnieuw lachen om zijn gekke sprongen en zijn sprekende kopje. Een "sprekend" kopje heeft hij ook letterlijk, want Tijger laat graag horen hoe zijn dag was. Nee, geen lange gesprekken maar gewoon even een kort gesprek op niveau.

Tijger heeft een paar hobby's en zoekt daarom een mensenmaatje om deze hobby's samen te beoefenen. Voerpuzzels oplossen, jagen op de speelhengel, klauteren op de krabpaal en na het eten heerlijk bij jou op schoot uitbuiken. Als Tijger bij jou komt wonen, neemt hij zijn eigen blauwe dekbedje mee en zijn knuffel eekhoorntje. Hij zou echt ontroostbaar zijn als dit zou worden afgenomen, want waar het blauwe dekentje is, daar is Tijger. Zie je Tijger al bij jou in huis rondlopen en ben je op zoek naar een maatje, neem dan snel contact op! Wie weet tovert hij ook bij jou een brede glimlach op het gezicht.

Stuur een email doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl of bel. Wie weet kan jij een afspraak maken om Tijger vrijblijvend te ontmoeten. Telefoon 088-34 37 131 of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant