Ook de Kerstman is weer op de Kerstfair in Oostvoorne aanwezig
Ook de Kerstman is weer op de Kerstfair in Oostvoorne aanwezig Foto: Gerard Stroeve

Gezellige Kerstfair op het Dorpsplein in Oostvoorne

Actueel 431 keer gelezen

Oostvoorne - Zaterdag 16 december tovert de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne het Dorpsplein weer geheel in Kerstsferen. Van 11 uur tot 18 uur zijn er een 30 tal kerstkramen gesitueerd rondom het Dorpsplein. In het midden van het plein is er ruimte voor een hapje en een drankje.

De Dickensgroep van toneelvereniging de Burchtspelers is samen de met kerstman aanwezig om u een gezellig en leuk kerstgevoel te geven. Tussen 2 en 4 uur kunnen de kinderen samen met de kerstman op de foto bij Martine van Flaire Fotografie. Dit kan voor jezelf, maar ook als digitale kerstkaart. De kinderen kunnen een ritje op de arrenslee maken. De Agathahoeve is met een aantal dieren aanwezig om te kijken en te knuffelen.

De muziek ontbreekt uiteraard niet. De Helius Shanty Zangers en de dames van Sound Waves komen zingen. Kortom een gezellige dag voor iedereen!

De Stichting Vrienden van Oostvoorne is ook aanwezig op de fair. Als lid kunt u een kopje erwtensoep gebruiken, aangeboden door de Vrienden. De Stichting Vrienden van Oostvoorne ondersteunt Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne financieel. Wanneer u op de Kerstfair lid wordt van de Vrienden krijgt u aan het eind van de dag een kerstboom cadeau!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant