Wie er graag bij wil zijn, kan zo binnenlopen
Wie er graag bij wil zijn, kan zo binnenlopen Foto: PR

Waarom je op kerstavond altijd welkom bent

Actueel 726 keer gelezen

Rockanje – Kerstavond, blijf ik thuis bij de tv of zoek ik iets wat meer bij het verhaal van kerst past? Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft kerstavond een eigen gezicht. De avond heeft dit jaar als thema 'Kiezen voor vrede'.

Gedurende een uur gaan verhalenvertellers, muziek en zang in op het belang van het kiezen voor vrede. Iedereen is van harte welkom. Want hoe meer mensen voor vrede kiezen, hoe beter! Wie er graag bij wil zijn kan zo binnenlopen aan de esdoornstraat 1a te Rockanje, aanvang op 24 december is 19.30 uur.

Ontmoetingsplaatsen
Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant