Een impressie van het nieuwe Tintestein
Een impressie van het nieuwe Tintestein Foto: PR

Drukke voorbereidingen Theaterspektakel Tintestein

Actueel 362 keer gelezen

Tinte - Achter de schermen wordt al keihard gewerkt aan het theaterspektakel Tintestein dat op 25 & 26 mei 2018 ter gelegenheid van de opening van het gelijknamige verenigingsgebouw wordt uitgevoerd.

Het productieteam heeft onder de bezielende leiding Tintenaar Kees Rehorst al een goed beeld hoe dat spektakel er straks uit komt te zien. Enthousiaste inwoners uit Tinte en omgeving; jong en oud; leden van de verenigingen enzovoort zullen samen eind mei een theatershow opvoeren die lang in de herinnering zal blijven hangen.

Het theaterspektakel Tintestein brengt ons terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw toen Tintestein als school werd geopend. In een bonte mengeling van toneel, zang en dans wordt een vooral vrolijk beeld geschetst van het leven in die tijd. Maar er wordt ook een link gelegd naar de nieuwe functie van het gebouw. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden en iedereen vanaf ongeveer 16 jaar kan en mag meedoen. En natuurlijk hoeft niet iedereen te kunnen zingen of acteerervaring te hebben. Er zijn diverse rollen te verdelen van solisten tot figuranten, dus is er voor elk wat wils.

Aanmelden kan via musical@tintestein.nl. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Tintestein op 6 januari 2018 georganiseerd door Stichting Verenigingsgebouw Tinte en Oranje comité Tinte van 16.00 uur tot 20.00 uur zal Jan Koning het eerste script overhandigen aan productieleider Kees Rehorst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant