v.l.n.r. Kees van den Akker, Regina Roggeveen en Jeroen Merkx
v.l.n.r. Kees van den Akker, Regina Roggeveen en Jeroen Merkx Foto: pr

Regina Roggeveen opnieuw lijsttrekker PvdA

Actueel 534 keer gelezen

Westvoorne - Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft de PvdA Voorne de kandidatenlijsten vastgesteld. De leden van de PvdA Westvoorne hebben Regina Roggeveen opnieuw gekozen als lijsttrekker. Op nummer twee en drie gevolgd door Jeroen Merkx en Kees van den Akker.

Met elkaar heeft dit drietal zich de afgelopen vier jaar enthousiast ingezet voor de belangen van de burgers in Westvoorne. "Door met deze goed ingewerkte mensen mee te doen in de nieuwe raad willen wij bijdragen aan een stabiele gemeenteraad. Met kennis van zaken en continuïteit. Hierdoor kunnen belangrijke ontwikkelingen die ingezet zijn, zonder vertraging voortgang vinden, " aldus Regina. Zij maakt sinds 2009 deel uit van de gemeenteraad waarvan de laatste vier jaar als fractievoorzitter. "Ik ben heel blij met de steun van de leden die mij de kans geven om de ervaring die ik in al die jaren opgedaan heb in te kunnen zetten voor onze gemeente. Op het gebied van ouderen/mantelzorg, jeugdhulp, onderwijs, behoud van een gezonde leefomgeving, voldoende betaalbare woningen en veiligheid is er genoeg werk aan de winkel. Onze aandacht zal daarnaast zeker gaan naar de ontwikkeling en het behoud van goede (sport)voorzieningen en accommodaties zoals MCC De Brede School in Rockanje, Tintestein in Tinte en de ontwikkeling van een brede school in Oostvoorne. De Man zou van ons naast de Meander een levendiger rol in de gemeenschap moeten gaan spelen. Tenslotte gaat het om ons allemaal, de burgers van Westvoorne", aldus Regina.

Zij hoopt op uw stem in maart 2018 om samen met Jeroen en Kees opnieuw spijkers met koppen te kunnen slaan voor Westvoorne. De volledige kieslijst en het programma staan op de website van de PvdA Voorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant