Ziet u Lisa lopen? Bel dan svp zo snel mogelijk met haar eigenaar!
Ziet u Lisa lopen? Bel dan svp zo snel mogelijk met haar eigenaar! Foto: PR

Zoektocht naar vermiste Lisa duurt voort

Actueel 890 keer gelezen

Rockanje - Sinds Eerste Kerstdag wordt het hondje Lisa vermist. Tijdens een wandeling vanaf de parkeerplaats bij de Tenellaplas is ze aangevallen door een grote hond. Beide honden waren aangelijnd. Die grote hond deed dat zo onverwachts, dat de eigenaar hem niet meer kon houden. De eigenaar van Lisa probeerde nog Lisa vast te pakken. Maar alles ging zo snel.....

Tijdens het korte gevecht is Lisa ontsnapt uit haar tuigje. Zij is hard weggerend. De eigenaar is erachteraan gegaan, maar heeft haar helaas niet meer gezien. Het voorval is meteen op Facebook gezet. Hierop kwamen snel reacties en in korte tijd waren er heel veel mensen die ook zijn gaan helpen met zoeken. De hele week is er door vele mensen gezocht en ook zijn er ideeën aangedragen. Verder zijn er speurhonden ingezet om te bevestigen dat Lisa ergens was gezien. Maar helaas is alles nog zonder resultaat. Op dit moment denken ze dat Lisa zich verplaatst tussen bezoekerscentrum Tenellaplas, hotel van Marion en restaurant de Duinrand. Dit omdat er meldingen zijn dat ze daar is gezien. Ook wordt er op deze plaatsen gepost.

Heeft u Lisa gezien of spot u haar de komende dagen? Probeer haar niet te roepen, maar bel de eigenaar. Lisa is namelijk erg bang.

Ger Hoenders, tel: 0643460288

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant