Nieuwjaarsreceptie PvdA Voorne met Lutz Jacobi | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl

Nieuwjaarsreceptie PvdA Voorne met Lutz Jacobi

  •   83 keer gelezen   Actueel

Rockanje - Niet alles dat je van ver haalt is lekker, maar toch: met Lutz Jacobi, onze SOCIAALdemocraat pur-sang uit Fryslân kan het niet anders of de Nieuwjaarsreceptie van de PvdA Voorne zal een boeiende ervaring worden! En als we dan bedenken op welke locatie dit evenement wordt gehouden, dan kan het alleen maar een doorslaggevend succes worden.

 Alle bewoners van Voorne en omstreken zijn van harte welkom in het Bezoekerscentrum van het Zuid-Hollands Landschap aan de Tenellaplas,Duinstraat 12A, 3235 NK Rockanje, zaterdag 13 januari van 14:30 tot 19:00 uur.

 Behalve de gelegenheid om elkaar al het beste te wensen voor 2018, kunt u vanaf half drie tot vijf uur via speeddates kennismaken met alle PvdA topkandidaten voor de gemeenteraden in Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. En rond half vier zal Lutz Jacobi, onze PvdA-parel uit het noorden, de aanwezigen toespreken om uit te leggen hoe de PvdA het verschil maakt in een wereld waar we naar elkaar omkijken en elkaar ondersteunen als het nodig is.

Om drie uur en nogmaals om vier uur kunt u met een gids van het Zuid-Hollands Landschap de prachtige natuur van de Duinen van Oostvoorne bezoeken; zeker een waardevolle ervaring voor ieder die van een frisse winterse wandeling houdt. En als u terugkomt staat er een dampende kop ouderwetse snert met roggebrood en katenspek op u te wachten.

 Vanaf vijf uur zal de bijeenkomst, onder het genot van een hapje, drankje en deuntje, meer in het teken staan van een gezellig samenzijn, waarbij nog steeds van gedachten gewisseld kan worden met Lutz, onze lijsttrekkers Daan Dankaart (Hellevoetsluis), Ben van Stijn (Brielle), Regina Roggeveen (Westvoorne), of onze andere kandidaten of bestuursleden. En natuurlijk mag u ons overal over bevragen, uiteraard betreffende de lokale politiek, maar desgewenst ook over de landelijke politiek.

 Voor wie Lutz Jacobi niet kent (onvoorstelbaar, denken wij): authentiek ex-Kamerlid en onlangs succesvol lijsttrekker voor de PvdA-Leeuwarden. Met overtuiging een sociaal mens, met een sociaaldemocratisch hart op de juiste plaats.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>