Afbeelding
Foto: Hans van Hoof

Ereprijs Westvoorne voor Pieter van Strien

Actueel 1.214 keer gelezen

Oostvoorne - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westvoorne afgelopen dinsdagavond heeft Pieter van Strien de 8e Ereprijs Westvoorne in ontvangst mogen nemen van burgemeester Peter de Jong. Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet.

De heer Van Strien is vanaf 1988 actief voor de schietsportvereniging S.V. Rockanje in diverse functies binnen het bestuur. Sinds 2012 is hij ook erelid van de schietvereniging Rockanje. Daarnaast is hij vanaf 2012 actief als penningmeester bij de Nationale Vereniging de Zonnebloem, afdeling Westvoorne. Ook helpt hij tijdens de uitstapjes van de Zonnebloem. De heer Van Strien wordt omschreven als een sociaal persoon die zeer betrokken is bij problemen en ziektegevallen van lokale bewoners.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor de Ereprijs Westvoorne, dan kunt u deze persoon voorstellen bij de gemeente. Neem contact op met Debby van Zoest Boller via telefoonnummer (0181) 40 81 24 of stuur een e-mail naar dg.boller@westvoorne.nl. Zij geeft u uitleg over de procedure. De uiterste datum voor indienen van deze aanvraag is 1 december 2018. Van alle inzendingen wordt één kandidaat gekozen door een beoordelingscommissie.

Foto's: Hans van Hoof

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant