Niet alleen de bal goed leren verwerken, maar ook goed kunnen werpen, trappen en meevoetballen hoort bij het keepersvak
Niet alleen de bal goed leren verwerken, maar ook goed kunnen werpen, trappen en meevoetballen hoort bij het keepersvak Foto: Gerda Jansen

Pro Keeper Academy alweer 8 jaar de grootste van de regio!

Actueel 652 keer gelezen

Hellevoetsluis - De grootste keeperschool van de regio gaat alweer het 8e jaar in. En Pro Keeper Academy doet het erg goed onder de jeugdkeepers in een behoorlijk grote regio volgens Arend Profijt, samen met Frans Bredius oprichter van deze pretentieuze Academy.

"Het is ons doel om de keepers echt beter te maken" zegt Profijt. "Onze opzet zorgt ervoor dat keepers elk jaar weer topfit aansluiten bij de selectiewedstrijden. Daardoor is het niet vreemd dat veel van onze jeugdkeepers op het hoogste plan komen. Bredius noemt dit "de basis", keepers leren net als voetballers de technieken aan waarmee ze in wedstrijden hun voordeel kunnen doen.

Pro Keeper Academy is sinds vorig jaar weer neergestreken op het oude nest aan de Rijksstraatweg. "Bij vv Nieuwenhoorn hebben we fantastische faciliteiten", volgens Profijt en Bredius is dat nodig om de toptrainingen te kunnen geven. Dit jaar start de cursus op 11 maart. Alle jeugdkeepers kunnen zich aanmelden. Keepers uit de hele regio doen mee, of dat nu van Voorne Putten is, uit Rotterdam, Spijkenisse of Brielle, van Rozenburg, de Hoekse Waard of van Goeree, "onze keepers komen overal vandaan". Ook maakt het niet uit of je in een selectie team in de hoofdklasse keept, of in F5, er is voor iedere leeftijd een goede groep.

Aanmelden kan nog via de website van de Academy: www.prokeeperacademy.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant