Afbeelding
Foto: PR

Mooie cheque Lionsclub voor Alzheimer Café Brielle

Actueel 677 keer gelezen

Brielle - Het maandelijkse Alzheimer Café in Brielle werd op woensdagavond 10 januari jl. afgesloten met een bijzonder leuke verrassing door Lionsclub Voorne Putten! Jeroen de Man, voorzitter van de Lionsclub Voorne Putten, overhandigde een cheque ter waarde van maar liefst 1.250,- aan de medewerkers van het Alzheimer Café.

In december hadden de leden van de Lionsclub, in kerstoutfit en mét Kerstman en een heuse arrenslee op markten gestaan en waren zij langs de huizen in Brielle gereden om geld op te halen. Zelfs het bijzonder slechte weer kon hen daarbij niet weerhouden. Met dit prachtige resultaat tot gevolg.

Op dit moment is nog niet exact bekend waarvoor het geld van de Lionsclub Voorne Putten zal worden gebruikt, maar daarover wordt al druk nagedacht (te denken valt aan een bijzondere gastspreker, een voorstelling, een activiteit, etc.). Zeker is dat dit extra mogelijkheden biedt tot een bijzondere invulling en binnen korte termijn zal – in samenspraak met de bezoekers van het Alzheimer Café - gegarandeerd  een passende bestemming worden gevonden. Meer nieuws volgt t.z.t.

Gespreksleider van deze avond Marike van Waas nam de cheque in ontvangst en gaf aan bijzonder blij te zijn met dit bedrag. Lionsclub Voorne Putten werd namens het Alzheimer Café Brielle (alsmede de gasten) heel hartelijk bedankt voor deze mooie gift, het initiatief en alle inspanningen!

Het Alzheimer Café is de plek om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen over dementie. Het Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café Brielle vindt elke tweede woensdag van de maand plaats vanaf 19:30 uur in de Infirmerie te Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant