WeekbladWestvoorne.nl - Charlotte Tieman Koninklijk onderscheiden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Foto: Jos Uijtdehaage

Charlotte Tieman Koninklijk onderscheiden

  •   513 keer gelezen   Actueel

Chartlotte Tieman Koninklijk onderscheidenRockanje/Oostvoorne - Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de blusgroepen Oostvoorne en Rockanje is de vorig jaar gestopte brandweervrouw Charlotte Tieman, Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.                                                                                                                                          

Op een zeer druk bezochte avond, gehouden in paviljoen de Meidoorn, heeft Charlotte onder het toeziend oog van haar partner Nicolette en naaste familie, de onderscheiding opgespeld gekregen door de burgemeester van Westvoorne, Peter de Jong. Charlotte is 26 jaar in dienst geweest bij de brandweer als vrijwilligster. Eerst onder de vlag van de gemeente Westvoorne en na de overgang in 2008 bij de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Zij heeft zich ook jaren ingezet als psychisch hulpverlener in het bedrijfsopvang team van de brandweer.

Het was natuurlijk niet alleen Charlotte die in het zonnetje is gezet, er zijn ook weer vele diploma's behaald door diversen korpsleden van beide blusgroepen en deze kregen ook de nodige aandacht. Ook waren er bevorderingen, ditmaal allemaal bij de blusgroep Rockanje. Zo werden Mathijs Slee, Dorien Bomert, Jasper Termorshuizen en Colin Bergmans bevorderd tot Brandwacht en Bert van der Jagt tot Hoofd Brandwacht.

Er werd deze avond ook afscheid genomen van Jan-Willem de Pijper. Hij is 26 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer. Jubilarissen waren er ook. Zo is Fred van Hulst 10 jaar, Herman Verschuren 15 jaar, Peter Heijndijk 30 jaar en Peter van Hulst 35 jaar vrijwilliger. Zij kregen allemaal een medaille en hun partner een bloemetje.

Ook werden de partners van de brandweervrijwilligers bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun aan hun partner. Zij kregen een presentje. Natuurlijk werd er voor de gasten ook gezorgd met een hapje en een drankje, en daar de organisatie de avond een Hollands tintje had meegegeven, was er een Hollands buffet.

Na het  officiële gedeelte werd de avond feestelijk afgesloten door de zingende DJ Ferry Koestering, hij zorgde ervoor dat de beentjes van de vloer gingen en het nog lang gezellig bleef in het Westvoornse.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>