Het is wekelijks puzzelen voor trainer Hans de Heer om een compleet elftal  in het veld te kunnen brengen. * Archieffoto: Wil van Balen.
Het is wekelijks puzzelen voor trainer Hans de Heer om een compleet elftal in het veld te kunnen brengen. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Rik Bakker

De gifbeker is voor Rockanje nog lang niet leeg

Actueel 421 keer gelezen

Rockanje - SV Charlois was afgelopen zaterdag een maatje te groot voor hekkensluiter Rockanje dat op eigen veld een 0-6 nederlaag moest slikken. Daarmee blijft Rockanje gedwongen om te drinken van de gifbeker die de ploeg van trainer Hans de Heer deze gehele competitie al wekelijks krijgt voorgeschoteld.

'Tegen NBSVV hadden we vorige week de punten moeten pakken,' aldus De Heer, die tegen SV Charlois noodgedwongen weer een beroep moest doen op routinier Stephan de Ruijter en ook de van Rozenburg overgekomen aanwinst Celim Su eerder moest laten spelen dan gepland. 'Gezien de stand op de ranglijst was NBSVV een tegenstander waartegen we kans op punten maken. Charlois is gewoon te sterk.'

Clubvoetbaldagen
Rockanje doet op 2018 20, 21 en 22 augustus mee aan de clubvoetbaldagen voor de jeugd van 6 t/m 13 jaar die in het teken staan van het Engelse voetbal. Aanvallen als de teams uit Manchester en de nieuwste oefeningen uit Liverpool en Chelsea passeren de revue.

Inschrijving geopend
VV Rockanje organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, iedereen kan dus meedoen! Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvrockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant