Ferrani van Vugt scoorde voor OVV in de met 4-0 gewonnen derby tegen Abbenbroek. * Foto: Wil van Balen.
Ferrani van Vugt scoorde voor OVV in de met 4-0 gewonnen derby tegen Abbenbroek. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

OVV onverstoorbaar, revanche voor Vierpolders

Actueel 335 keer gelezen

Oostvoorne/Vierpolders – OVV won de derby tegen Abbenbroek overtuigend met 4-0. Vierpolders revancheerde zich voor de nederlaag tegen PSV Poortugaal en liet RDM alle hoeken van het veld zien: 13-0.

OVV koerst onverstoorbaar af op de titel in de vierde klasse G. SCO '63 en BZCZuiderpark verloren, waardoor de ploeg van trainer Rob Vuik de koppositie opnieuw verstevigde. Spartaan '20 is met tien punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld nu de naaste achtervolger.

Vijftien
Stony van den Berg scoorde weer voor OVV En staat nu op een seizoenstoaal van vijftien treffers. Yoeri Bak, Ferrani van Vugt en Jules Kroef maakten het kwartet goals van OVV tegen streekgenoot Abbenbroek vol.

Jesper Lakerveld
Jesper Lakerveld, die voor Vierpolders vorige week nog een strafschop onbenut liet tegen PSV Poortugaal revancheerde tegen RDM zich persoonlijk met een uiterst productief optreden. Lakerveld scoorde zes van de dertien goals waarmee de ploeg van trainer Paul Bestebreur de Rotterdammers onder de voet liep. Ricardo Nijsen (3x), Patrick Scheerhoorn (2x), Douwe Zijlstra en een eigen doelpunt zorgden voor de eindstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant