Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Succesvolle vrijwilligersmarkt in Westvoorne

Actueel 302 keer gelezen

Rockanje - De vrijwilligersmarkt op 10 februari in De Merel in Rockanje was een succes. Wethouder Paméla Blok-van Werkhoven van de gemeente Westvoorne verzorgde de opening. Zo'n twintig organisaties hebben bezoekers van de markt een kijkje gegeven in het vrijwilligerswerk en hun ervaringen gedeeld. De belangstelling  was groot en diverse vrijwilligersvacatures zijn ingevuld.

De vrijwilligersmarkt is een initiatief van stichting MEE, Centrum Vrijwilligerswerk van Stichting PUSH en de gemeente Westvoorne. In Westvoorne zijn veel vrijwilligers die zich inzetten voor de Westvoornse samenleving.

"Gelukkig, want vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij steken hun vrije tijd in het helpen van verenigingen, stichtingen en welzijns- en zorgorganisaties. Het gemeentebestuur waardeert het dat er in Westvoorne zo veel mensen zijn die zich belangeloos inzetten voor de samenleving", aldus wethouder Blok-van Werkhoven.

Wilt u graag ervaring opdoen als vrijwilliger, andere mensen ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding hebben of u inzetten voor iets dat u belangrijk vindt? Kijk dan op www.centrumvrijwilligerswerk.nl.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant