Jeffrey Burger zorgde met zijn elfde seizoensgoal voor een puntje voor Rockanje. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Rik Bakker

Gelijkspel van Rockanje bij 's Gravendeel loont nauwelijks

Actueel 281 keer gelezen

's Gravendeel – Rockanje hield afgelopen zaterdag aan de uitwedstrijd bij middenmoter 's Gravendeel eindelijk weer eens een puntje over. Veel schoot de deze competitie zo geplaagde selectie van de aan het einde van dit seizoen naar De Jonge Spartaan in Middelharnis vertrekkende trainer Hans de Heer er niet mee op, want de concurrenten NBSVV en Pernis wonnen, zodat het gat met hekkensluiter Rockanje ondanks het punt toch groter werd.

Al na vier minuten hikte Rockanje tegen een achterstand aan en de vrees voor weer een forse nederlaag stak direct de kop op. Maar in de twaalfde minuut was het topscorer Jeffrey Burger die met zijn elfde seizoenstreffer de stand gelijk trok 1-1 Hierna kreeg de thuisploeg een veldoverwicht maar echt gevaarlijk werd het (nog) niet.

Stuntje
Op slag van rust leek Rockanje nog even voor een stuntje te zorgen, maar de snelle counter werd echter afgevlagd en de open weg naar doel mocht niet meer worden afgelegd. De tweede helft trok de thuisploeg met de wind in de rug furieus ten aanval en restte Rockanje niets anders dan tegenhouden. Eindelijk zat er voor Rockanje eens een keer een engeltje op de lat. Driemaal raakte 's Gravendeel het aluminium maar gescoord werd niet meer.