Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Evenementen Oostvoorne in volle voorbereiding

Actueel 487 keer gelezen

Oostvoorne - Woensdagavond 14 februari heeft de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne in Hotel van Marion met de vele vrijwilligers officieel het evenementenjaar opgestart. Alhoewel de organisatie van de meeste evenementen al in volle gang is, werd er met alle organisatoren en vrijwilligers van alle evenementen  alvast vooruit gekeken naar het komende evenementen jaar 2018.

Voorzitter Arie Willem Groeneveld begon de avond met het bedanken van de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van de evenementen in Oostvoorne. Na een korte terugblik op het zeer geslaagde jaar 2017 werd er per evenement vooruitgekeken naar 2018.

Er wordt gestart op 16 juni met het BuytenLustFestival. Het belooft weer een mooi evenement  te worden, met foodtrucks, stoere oldtimers, lifestyle market en uiteraard gezellige muziek vanaf diverse locaties. Ook zal Jacoba Van Beieren van de partij zijn. Nieuw dit jaar zal de kidsfair zijn, meer activiteiten en spektakel voor de jeugd.

Dit jaar op 25 augustus voor de 46e keer de burchtfeesten, het zomerfeest van Oostvoorne! Het thema van de Hofweide is dit jaar cultuur, het is gelukt om het circus Rotjeknor te boeken. Voor de avond komt op veler verzoek weer de feestband Three O'four .

De kidsweek begint met de brandweerwedstrijden, dit jaar met nieuwe wedstrijd elementen. De kidsweek wordt  na het succes van 2017 ook dit jaar weer georganiseerd op de Hofweide.

Op 1 september wordt voor de 98e keer De lampionoptocht georganiseerd, dit jaar is het thema "Hollands Glorie".  

De lampionoptocht nadert haar 100e editie, Dit voorbereidingen voor dit unieke jubileum is inmiddels gestart, want 100 jaar lampionoptocht moet echt de grootste optocht en meest bijzondere feestweek ooit worden in Oostvoorne!

Voor info van alle evenementen zie www.evenementenoostvoorne.nl of de facebookpagina!

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant