Afbeelding
Foto: PR

Centrum Vrijwilligerswerk langs alle projecten van NLdoet

Actueel 260 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - Weer gingen veel vrijwilligers met enthousiasme aan de slag in Brielle en Westvoorne tijdens NLdoet afgelopen vrijdag en zaterdag. Ze kunnen terugkijken op een geslaagde editie, waarbij weer ontzettend hard gewerkt is en aan het eind van beide dagen een prachtig resultaat te zien was!

In Brielle en Westvoorne waren er tijdens NLdoet klussen bij de volgende organisaties: De Stuifakkers, het Vrijheidsbos, Scouting Albert Schweitzergroep, Unie van watertoeristen, Modelvliegclub Voorne-Putten, Careyn 't Akcent, Molen Vliegend Hert, de Hobbywerkplaats/Gered Gereedschap, Watersportvereniging Oosterland, (water)scouting Geysendorffer, Scouting Hellevoetsluis, Zorgboerderij Op Aarde, Scouting Geysendorffer in Rockanje, scouting De Strandvogels,Catharinastichting Welzijn Ouderen, het Catharina Gasthuis, scouting Bas 't Hart, De Bollaarshoeve, Brielse roeiclub, Tintestein, Agathahuis, Boxing Godschalk en toneelvereniging Leonardus.

Medewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Brielle & Westvoorne gingen langs en brachten de harde werkers wat lekkers en maakten foto's. Die foto's zijn te vinden op de website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/brielle onder het kopje 'Nieuws'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant