Het Randstedelijk Mannenkoor streeft er naar om jaarlijks meerdere concerten in de eigen regio te organiseren
Het Randstedelijk Mannenkoor streeft er naar om jaarlijks meerdere concerten in de eigen regio te organiseren Foto: PR

Randstedelijk Mannenkoor in Stuifakkers Rockanje

Actueel 491 keer gelezen

Rockanje - Voor diegenen die de spreekwoordelijke spelt willen horen vallen, is daar op woensdag 28 maart alle gelegenheid voor. Dan verzorgt het Randstedelijk Mannenkoor Spijkenisse onder leiding van Arjan Breukhoven weer haar jaarlijkse optreden in Woonzorgcentrum Stuifakkers in Rockanje.

Onder het motto "echte mannen zingen samen" timmert het koor behoorlijk aan de weg wat betreft de werving van nieuwe koorleden. Met deze nieuwe leden, willen de huidige koorleden graag het plezier van het koor zingen in een echt mannenkoor delen en doorgeven aan de komende generaties. In 2020 bestaan ze 20 jaar. Het doel is dan ook dit HRM-jubileum uitbundig en feestelijk te kunnen vieren met een krachtig koor met toekomstperspectief. Aan hun concerten hebben in het verleden al veel bekende musici meegewerkt.

Het wordt wederom een avond vol mooie koorzang, pianospel van de dirigent en ook nog een muzikale verrassing.

De SWOR/Trefpuntavond is weer gratis toegankelijk voor alle 55 plussers uit Westvoorne. De start is om 19.30 uur, maar de deuren van het woonzorgcentrum aan de Briggemandreef in Rockanje gaan om 19.00 uur al open voor diegenen welke nog een kopje koffie willen gebruiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant