Afbeelding
Foto: Olga Kegel

Woont de mooiste in Zuid-Holland?

Actueel 648 keer gelezen

Westvoorne - Ze is atletisch, slank en verkiest een korte grijze coupe boven lange blonde lokken. Deze praktisch ingestelde dame weet wat ze wil en doet er dagelijks alles aan om in shape te blijven. Geen duin in Rockanje is haar te hoog en zelfs in de winter worden de nodige kilometers in zee gemaakt om haar goddelijke lichaam te behouden. 

Ze is erg charismatisch en heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Daarnaast is ze erg leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg! Ze is erg behendig en daarnaast houdt ze wel van een trucje. Deze dame heeft het niet allemaal cadeau gekregen! Ze heeft in haar jonge jaren ook diepe dalen gekend met ondervoeding en weinig liefde. 
Deze powerdame heeft echter het tij gekeerd. TV-opnames voor de landelijke televisie, fotoshoots, niets is haar te gek. Zelfs heeft zelf al een eigen instagramaccount www.instagram.com/weimaraner_belle (ze heeft zelfs volgers uit China en Amerika). Daarom woont de mooiste en uiteraard ook de liefste in de gemeente Westvoorne (provincie Zuid-Holland) en ze heet .....de naam zegt het al.......Belle!

Op 6 mei 2018 vind de finale van 'De Mooiste Hond Verkiezing' plaats tijdens het Animal Event te Beekse Bergen. Om in de finale te komen en de mooiste hond van de provincie Zuid-Holland te worden heeft Belle nog wat stemmen nodig! Staat momenteel 3de (met 133 stemmen) van Zuid-Holland en alleen de 1e gaat door (met momenteel 146 stemmen)

Mag Belle op jullie stem rekenen ?

Stemmen kan tot 13 april 2018 via: www.mooistehond.nl/Belle-2 (Nog wel even stem bevestigen via de mail, let op je spambox)  #weimaraner_belle #mooistehond #mooistehondvannederland #animalevent

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant