Pascal van Hulst scoorde in de laatste twee duels maar liefst acht keer voor OVV. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

OVV geconcentreerd langs Spartaan, Rockanje onderuit

Actueel 300 keer gelezen

Rotterdam - Een zeker voor rust geconcentreerde OVV-ploeg won de uitwedstrijd bij Spartaan '20 afgelopen zaterdag met 0-7. Rockanje verspeelde op bezoek bij DRL binnen vijf minuten een 0-2 voorsprong en verloor met 3-2.

Pascal van hulst, die de week ervoor al vijf keer succesvol was in de uitwedstrijd bij SV Simonshaven, schoot tegen Spartaan '20, waar OVV voor de tweede achtereenvolgende keer met een 'zevenklapper' won, weer drie keer raak.

Voetballen
'We winnen de laatste weken heel makkelijk,' zag OVV-trainer Rob Vuik. 'Maar ik zie nog niet dat de groep er makkelijker over gaat denken. Daar waken we ook met zijn allen voor, want als de instelling niet goed is, verlies je van elke tegenstander.'

Licht uit
Rockanje leek door twee treffers van Sven Groenenboom aan de Rotterdamse Spinozaweg op weg naar een stuntzege bij middenmoter DRL, maar vijf minuten voor rust kantelde de thuisploeg met drie treffers de score van 0-2 naar 3-2. Beide ploegen waren daarna zo 'geschrokken' dat er na rust niet meer werd gescoord.