Mannequin Gerlinda toont de nieuwe zomermode in de collectie van Lotte's boetiek. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Mannequin Gerlinda toont de nieuwe zomermode in de collectie van Lotte's boetiek. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Voorjaarsshows Lotte's Boetiek: vrolijk en kleurrijk

Actueel 945 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen maandag werden in Lotte's Boetiek & Man- nenmode aan de Oostvoornse Stationsweg de eerste 2 shows gehouden van een serie van zes die deze week een indruk geven van wat de komende lente en zomer aan nieuws op modegebied gaan brengen.

Het pas verworven ouderschap weerhield eigenaresse Gerlinda en haar echtgenoot (en dressman in het Lotteteam) Nick er niet van om de nieuwe collectie enthousiast onder de aandacht te brengen. Aangevuld met de voetmode van Van Buuren en de (zonne)brillen van Hugo Lens, zag het team er goed uit. De kleding van de nieuwe collectie is vrolijk en kleurrijk. Lange blouses, die zich mooi laten com- bineren met de uitgebreide collectie aan broeken, al dan niet met print en (tuniek)jurkjes en rokjes gaan we veel zien deze lente en zomer.

Ringen
Ringen van ixxxi, die naar eigen smaak zijn samen te stellen en uit te breiden zijn leuke accessoires die het aanbod aan kleding van Lotte's boetiek aanvullen. Ook aan de mannen is gedacht. Lotte heeft een smaakvolle en sportieve collectie mannenmode, die absoluut de moeite van een bezoekje waard is.
Vanavond (woensdag 11 april) om 19.30 en vrijdag (13 april) om 14.00 en om 19.30 uur nog shows in Lotte's Boetiek & Mannenmode, Stationsweg 4, Oostvoorne.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant