Afbeelding
Foto: Pixabay

Gemeente rijdt deze maand weer takkenbosroutes

Actueel 342 keer gelezen

Westvoorne - Wilt u uw snoeiafval eenvoudig en verantwoord afvoeren, dan kunt u dit afval aanmelden voor de takkenbosroutes die de gemeente rijdt. Komt de datum waarop de takkenbosroute wordt gereden u niet uit, dan kunt u uw snoeiafval inleveren op de milieustraat in Oostvoorne.

In april worden de takkenbosroutes gereden op:
Rockanje en Tinte: donderdag 19 april
Oostvoorne: donderdag 26 april

Het is mogelijk dat als gevolg van een groot aantal meldingen niet alle meldingen op de aangegeven datum kunnen worden verwerkt. In dat geval kunt u de takkenbossen laten liggen. Deze worden dan de volgende dag verwerkt. Alle meldingen voor donderdag 26 april worden nog dezelfde dag afgehandeld.

In het najaar zijn de takkenbosroutes gepland op:
Rockanje en Tinte: donderdag 18 oktober en 15 november 2018
Oostvoorne: donderdag 25 oktober en 22 november 2018
 
Voor het aanbieden van snoeiafval gelden de volgende regels: aanbieden aan de weg of in de berm, niet gebundeld, aanbieden met de onderkant/zaagsnede aan één kant, lengte minimaal 1 meter en maximaal 3 meter, dikte maximaal 10 centimeter, hoeveelheid: maximaal 2 m³. 

Wilt u snoeiafval voor de takkenbosroute aanbieden, dan moet u dat aanmelden. Dit kan via de website van de gemeente (Online melden grofvuil > categorie: Takkenbosroute), per mail naar servicepunt@westvoorne.nl of per telefoon: 14 0181. Uw aanmelding moet uiterlijk om 17:00 uur ontvangen zijn op de dinsdag voor de inzameldag. Aan de aanmelding en het ophalen zijn geen kosten verbonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant