Afbeelding
Foto: PR

CNS- en OVV-jeugd steunen Roparunteam Oostvoorne

Actueel 234 keer gelezen

Oostvoorne - De OVV-Roparundag die op de voorlaatste zaterdag van maart op het sportcomplex aan de Zwartelaan werd gehouden, bracht ruim 7000 euro op. Het Roparunteam 137 'Vrienden van Oostvoorne' gaat dit bedrag aan de Stichting Roparun geven.

Rondom de wedstrijd OVV-Zwartewaal werden op zaterdag 24 maart tal van activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun. Leerlingen van basisschool CNS en leden van de F en E-jeugd van OVV liepen een sponsorloop goed voor € 5212,95.

Latje trap
Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan oer-OVV-er Cor Stolk, startte 's middags de derby tussen OVV en Zwartewaal. In de rust van de wedstrijd kreeg het Roparunprogramma een vervolg met het welbekende 'Latje Trap'. Verdeeld over 2 poules trachtten 12 deelnemers vanaf de zestienmeterlijn de lat te raken. OVV-er Mees Schouten bleek het vaardigst. Het inschrijfgeld voor het 'Latje trap', cheques die de aanvoerders van OVV en Zwartewaal namens hun teams overhandigden en de opbrengst van de loterij na afloop zorgden met het geld van de sponsorloop voor ruim 7000 euro. Een fraai bedrag met warmte gegeven om een steentje bij te dragen aan families die door kanker worden getroffen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant