Afbeelding

Financiële ondersteuning van DeltaPORT Donatiefonds

Actueel 254 keer gelezen

Regio - Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het DeltaPORT Donatiefonds kent via haar plaatselijke adviescommissies regelmatig kleine bedragen toe. Per kwartaal worden door het fondsbestuur bovenlokale donaties toegekend. Jaarlijks worden ook enkele grotere, regionale projecten ondersteund. Recent heeft het DeltaPORT Donatiefonds ook een financiële bijdrage toegekend aan karateschool Mu-Chin in Rockanje voor het mede mogelijk maken van weerbaarheidstraining voor jongeren.

De lokale adviescommissie van het DeltaPORT Donatiefonds heeft in de afgelopen weken ook een bijdrage toegekend aan onder meer de stichting Zuid-Hollandse Eilanden Tour in Spijkenisse voor toertochten op Voorne-Putten en de stichting Brandweeroldtimer in Oostvoorne als bijdrage voor de aanschaf en restauratie van de eerste brandweerauto (1934) van Oostvoorne.

Zie ook: www.deltaportdonatiefonds.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant